bewerk pagina: history edit attach

Contributie

Er zijn twee manieren om OpenOrg.nl te supporten. Door je totale jaarloon (minder mag ook) als dank voor het beheren van deze wiki over te maken op:

bankrekeningnr. 38.18.48.655
t.n.v. Stichting WORM te Rotterdam
o.v.v. 'Donatie t.b.v. OpenOrg.nl'

Maar je kunt ook zelf ontwikkelde of eerlijk toegeŽigende documenten uploaden en delen met anderen van wiens bestaan je mogelijkerwijs niet op de hoogte was. Hoe dit te doen?

  • Klik op deze link om een nieuw artikel toe te voegen.
  • Via de 'edit' knop (linksboven op de pagina) kom je in een venster waarin je tussen rechte haken de naam van het artikel typt en afsluit met twee backslashes, dus zo: [[onderwerp]]\\.
  • Sla je wijziging op en klik op het onderwerp? waarachter nu een vraagtekentje staat. Deze actie brengt je bij een venster waarin je je verhaal kwijt kunt.
  • Gebruik de onderstaande hypertekst als voorbeeld en vervang de vetgedrukte tekst met kapitalen door je eigen tekst. (Zie ook het onderstaande plaatje).

(:Title PAGINA TITEL:)\\

categorie: [[!CATEGORIE1]], [[!CATEGORIE2]]

DE TEKST DIE OP DE PAGINA MOET, WAARBIJ JE LINKS NAAR EEN [[NIEUWE PAGINA]] OF NAAR EEN [[BESTAANDE PAGINA]] AANGEEFT MET DUBBELE RECHTE HAKEN OPENEN EN SLUITEN.

Attach:BIJLAGE.XLS\\
Attach:BIJLAGE.PDFHandleiding voor extra uitleg

  • Download onderstaande handleiding met daarin een uiteenzetting hoe een wiki-pagina op Openorg.nl aan te maken binnen de opmaakstijl.

handleiding.pdf

  • Of stuur je documenten naar ons (via ) en wij zetten ze voor je online.

Creative Commons Licentie

Voor de documenten op deze website geldt de Creative Commons licentie Naamsvermelding-Niet-commercieel-Gelijk delen 3.0 Nederland. Dat wil zeggen dat aangeboden documenten gekopieerd, verspreid, doorgegeven en gewijzigd mogen worden onder de voorwaarde dat de door de maker of de licentiegever aangegeven naam wordt vermeld, dat je geen geld mag verdienen met het aanbieden van deze informatie en dat aanpassingen door gebruikers ook beschikbaar worden gesteld onder een vergelijkbare licentie.

Temp section for the developers:


Meer informatie over de gebruikte wiki software:
PM Wiki homepage
PM Wiki Cookbook

Meer informatie over Creative Commons:
Creative Commons Nederland